Confidenţialitate

Festivalul Național de Teatru 2021: Cornel Răileanu | AUDIO

Editia cu numărul 31 a Festivalului Național de Teatru se va desfășura în perioada 06 – 14 noiembrie 2021. Formatul este de data aceasta online si asta din cauza restricțiilor impuse de pandemie.
Există și un concept,  ”Creația. Recreația. Re-creația”, care subsumează și secțiunile FNT.

Toate manifestările din cadrul ediției 31 a FNT (spectacole, instalații performative și vizuale, evenimente speciale online, teatru radiofonic, manifestări live, conferințe, prezentări de carte etc.) vor putea fi urmărite – online, on-air sau live – gratuit, în perioada 6 – 14 noiembrie 2021. Spectacolele vor putea fi vizonate timp de 48 de ore de la momentul marcat în program (cu câteva excepții pe care le veți regăsi detaliat, pentru fiecare în parte, pe site-ul FNT)

Sunt 38 de spectacole selectate din țară iar lor li se vor adăuga instalații performative, instalații vizuale, producții din străinătate, precum și evenimente conexe.

Pe invitatul noastru, actorul Cornel Răileanu, îl găsim în distribuția piesei “Chirița în carantină” de Matei Millo. El a vorbit cu Mihai Dinu despre actualitatea textului lui Millo și despre condiția artistului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.