Festivalul Internațional de Statui Vivante 2017: Caragiale, într-o interpretare inedită

În acest an, în perioada 30 mai – 5 iunie, Festivalul Internațional de Statui Vivante va avea loc în parcurile Humulești, Crângași și Herăstrău din Bucureşti.

„În ansamblul artelor străzii, statuia vivantă ocupă un loc aparte. Misterioasă, surprinzătoare, amuzantă adesea, profundă uneori, statuia vivantă nu poate fi ocolită, atrage privirile ca un magnet, incită la comentarii, propune meditații asupra condiției umane și nu poate fi uitată niciodată.

Atunci când personajele pe care vi le propunem sunt atât de diferite în esenţă precum Nobel de Steve Jobs, întâlnirea devine din ce în ce mai interesantă!”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

În cea de-a VII-a ediție a festivalului, Teatrul Masca aduce 15 statui vivante complexe, costume și decoruri inedite și  povesti aparte, pline de sensibilitate.

Invitații din Austria și Olanda propun publicului bucureștean zeci de personaje precum Walt Disney, Coco Chanel, W. A. Mozart, Marilyn Monroe sau Madonna înlăcrimată, personaje iconice din toată lumea, fiecare cu specificul timpului său.

Noutatea acestei ediții o reprezintă un grup de șase actori chinezi care vor da viață personajelor lui Caragiale din „O noapte furtunoasă”.

Intrarea publicului la eveniment este liberă.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS