Confidenţialitate

Feli lansează „Bună de iubit”, piesă cu care participă la Eurovision – VIDEO

Feli lansează “Bună de iubit”, o nouă melodie de pe albumul său de debut, “Eu sunt Feli”.

“Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importanta pentru mesajul pe care il poarta, iar Buna de iubit are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie.

Atunci cand iubim o alta persoana, uitam sa ne iubim pe noi. Ajungem sa daruim toata iubirea noastra celorlalti.

De aceea, am scris piesa asta ca o aducere aminte ca trebuie sa ne gandim si la noi si sa ne iubim un pic mai mult“, mărturiseşte Feli.

“De cand am ascultat piesa, m-am gandit ca vreau sa ies din conventia femeii surprinsa in cartierul cu blocuri gri si atmosfera apasatoare. Aveam nevoie un spatiu atemporal. Pensicola a fost prima varianta, mai ales ca fusesem acolo cu proiectia ultimului meu film si stiam locatia.

Am prieteni romani care locuiesc acolo si care au facut posibila aceasta filmare”, explica regizorul videoclipului, Iura Luncaşu.

“Bună de iubit” se regăseşte pe albumul de debut al artistei, lansat la finalul anului trecut, “Eu sunt Feli”, alături de hit-uri precum “ACASĂ”, “Timpul”, “Va urma” sau “Creioane colorate”.

De asemenea, piesa “Bună de iubit” este în finala Selecţiei Naţionale Eurovision.

Finala selecţiei naţionale este programată, la 25 februarie, la Bucureşti, când publicul va decide reprezentantul României.

Eurovision Song Contest 2018 se va desfășura la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.