Confidenţialitate

FCSB a i-a adus pe Romario Benzar și Dragos Nedelcu de la FC Viitorul

FCSB a anunțat oficial miercuri seară o “dublă lovitură” pe piața transferurilor din Liga 1: doi dintre cei mai valoroși fotbaliști ai campioanei FC Viitorul.

Este vorba de căpitanul Romario Benzar și Dragos Nedelcu, pentru care Gigi Becali a anunțat că a plătit 2,7 milioane de euro.

Aceștia au fost prezentați oficial la palatul finanțatorului, care anunțase încă de la prânz că pregătește “o lovitură atomică”, la finalul negocierilor cu impresarul Pietro Chiodi.

Benzar are 25 de ani, joaca fundaș dreapta, are 10 goluri și 25 de pase decisive în 210 meciuri pentru Viitorul și a adunat 7 selecții la echipa națională după venirea lui Christoph Daum. La FCSB se află și fratele lui mai mic, Daniel Benzar.

Nedelcu are 20 de ani, evoluează ca închizător, este format tot la academia lui Gică Hagi și în sezonul trecut a marcat un gol în 30 de partide.

FCSB a transferat în această vară 12 fotbaliști în total. Printre cele mai importante nume se numără Budescu, Teixeira și Morais – de la Astra, sau golgeterul liderei FC Botoșani, Cătălin Golofca.