Fanii MANOWAR sărbătoresc în Bucureşti lansarea ‘Kings Of Metal MMXIV’

Aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal al trupei MANOWAR, o piatră de hotar în istoria genului, nu poate trece neobservată în rândul fanilor din România, care pregătesc o petrecere impresionantă de lansare a noului material discografic.

Aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal al trupei MANOWAR a fost marcată de trupă prin lansarea unui album aniversar – ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, iar fanii MANOWAR din România sunt invitaţi să celebreze evenimentul, pe 7 mai în Silver Church Club din Bucureşti, printr-o petrecere de proporţii.

Startul festinului heavy metal animat de headbanging, karaoke, concursuri, riffuri MANOWAR şi alte surprize se dă la ora 19.00. Din programul serii nu va lipsi audiţia noului album, iar intrarea fanilor este liberă.

Cu acest eveniment România se alătură manifestărilor organizate de fanii din întreaga lume, ce au ca scop celebrarea albumului ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. Evenimente similare au avut deja loc în Brazilia, Germania, Bulgaria şi Portugalia, iar în următoarele săptămâni va fi rândul Manowarrior-ilor din Spania şi Grecia se serbeze în stil heavy metal.

‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, despre care revista Break Out din Germania spune că este ‘o nouă capodoperă,’ include 2 CD-uri, 9 trackuri principale şi 9 bonus trackuri, o nouă grafică de copertă, realizată de Ken Kelly şi două bookleturi, fiecare cu 24 de pagini, ce cuprind fotografii rare din perioada 1988/1989, precum şi din decursul realizării versiunii ‘Kings Of Metal MMXIV’.

Dublu CD-ul se găseşte în magazinele de specialitate, pe platformele de comerţ electronic ale trupei MANOWAR: www.thekingdomofsteel.com şi www.thekingdomofsteel.eu. (ambele expediază produsele oriunde în lume) şi la standul de merchandise în turneul ‘Kings Of Metal MMXIV’ World Tour.‘Kings Of Metal MMXIV’ este o înregistrare complet nouă, care marchează 25 de ani de la lansarea albumului emblematic ‘Kings Of Metal’ din 1988 şi de la turneul care i-a urmat.