Facebook este mai mult decât LIKE. Cum puteți reacționa cu Like, Love, Wow, Haha, Sad și Angry

După cum vă anunța Europa FM încă de la începutul anului, Facebook a luat în calcul de mai mult timp și a testat alternative la butonul LIKE, pe 24 februarie acestea devenind disponibile și pentru utilizatorii români ai rețelei de socializare.

„De mai bine de un an facem cercetări la nivel global, inclusiv focus grupuri și studii pentru a determina ce tip de reacții doresc oamenii să folosească.

Am urmărit de asemenea modul în care oamenii comentează la postări și care sunt principalele stickere și emoticoane pe care le folosesc pentru a semnala anumite reacții”, precizează echipa Facebook.

Noile emoticoane nu au încă o traducere oficială în limba română și sunt, în ordine: Like, Love, Wow, Haha, Sad și Angry. Clasicului buton ”Like” s-au adăugat acum reacții care descriu dragoste, surprindere, amuzament, tristețe și revoltă.

Cum pot fi folosite pe Facebook Like, Love, Wow, Haha, Sad și Angry pe PC

Pentru a reacționa cu noile emoticoane Like, Love, Wow, Haha, Sad sau Angry este suficient să țineți cursorul pentru câteva secunde deasupra butonului Like, având apoi acces la noile simboluri.

Un click pe oricare dintre aceste simboluri se contorizează separat, oferind administratorilor paginilor de Facebook reacții mult mai precise din partea urmăritorilor.

În partea de jos a unei postări apar ca vizibile doar emoticoanele pe care s-a dat cel puțin un click, celelalte fiind invizibile.

Cum pot fi folosite pe Facebook Like, Love, Wow, Haha, Sad și Angry pe smartphone sau tabletă

De pe dispozitivele mobile este necesară o atingere prelungită a simbolului LIKE pentru a vedea noile simboluri Like, Love, Wow, Haha, Sad sau Angry.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS