Fă-ți plinul de sărbătoare de la Budureasca Premium

Un vin bun nu vine niciodată singur! Europa FM și Budureasca îi fac în fiecare zi, în Europa Express, plinul de vin pentru sărbători!

Iar dacă mergi în magazine, la cumpărarea unei sticle de Cabernet Sauvignon sau Merlot din gama Budureasca Premium, a doua sticlă este la jumătate de preț!

Merlot este un vin delicat, de culoare rubiniu închis, cu arome de fructe de pădure și note puternice de nucă de cocos și vanilie. Are un gust puternic de fructe de pădure și stejar, cu taninuri fine și catifelate, bine integrate, un vin corpolent și rotund, plăcut și ușor de băut. Nimeni nu poate refuza la o masă bună un Cabernet Sauvignon roșu închis, arome intense de fructe de pădure cu o frumoasă atingere a lemnului de stejar. Gust plin, robust și complex cu taninuri bine integrate dominat de arome ca cele de gem de vișine completate cu note de vanilie, stejar și tabac în postgust.

Reține CODUL DE VIN BUN, comunicat în direct la Europa FM de Ciprian Dinu, și sună primul la 0372.069.599, când auzi semnalul de concurs. Poți câștiga premii din gama Budureasca Premium.

Regulamentul concursului