Confidenţialitate

Fă-ți plinul de sărbătoare cu Prima Stilla în pahare (primul vin spumant de la Budureasca – savoarea rafinamentului de la prima picătură)

Reține codul de vin bun din Europa Express și Ciprian Dinu îți face plinul de sărbătoare cu Prima Stilla în pahare!

Prima Stilla (Prima Picatură, în limba latină) este primul vin spumant produs la Viile Budureasca, din struguri nobili de Chardonnay și Pinot Noir.

La semnalul dat în direct la Europa FM, sună-ne la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comunică-ne codul de vin bun din ziua respectivă și ai câștigat pe loc plinul de sărbătoare!

Cu arome florale însoțite de note de pâine ușor prăjită și de citrice proaspete, Prima Stilla aduce savoarea rafinamentului inca de la prima picatură, în momentele dominate de bucurie, efervescenta și optimism, pe care le petreci impreuna cu prietenii.

Cum este spumantul Prima Stilla

Spumantul este vinul cu unica și ciudata calitate de a fi clasic și modern deopotrivă. De aceea poate fi și companionul discret al unui solitar domn grizonat și amicul de nădejde al studentei exuberante dintr-un club.

Venirea sa pe lume parcurge un ritual străvechi: metoda champenoise cere ca strugurii să fie culeși manual, să nu se țină pe pieliță și nu se preseze. Licoarea e lăsată luni de zile în sticlă să fermenteze pe îndelete, culcată pe drojdie până când perlajul își desăvârșește finețea și durata.

Cupajul echilibrat de Chardonnay și Pinot Noir amintește de celebrul Dom Perignon prin rafinament. Dar nota de originalitate vine din producția de struguri a anului 2014, culeasă timpuriu în podgoria Budureasca pentru o aciditate ridicată.

Prima Stilla topește în perlajul ei promisiunea bucuriei și tinereții veșnice. Într-o adevărată sinestezie, armonizează senzații în fiecare pahar. Ne atrage mai întâi privirea cu nuanța sa potolită galben-pai, apoi ne fascinează prin perlajul fin și persistent. Ne captează definitiv prin aromele florale și lemnoase care spun o poveste exotică și sunt însoțite de note surprinzătoare de pâine ușor prăjită, iar gustul meridional de citrice proaspete oferă echilibru. Întregul este desăvârșit de melodia seducătoare și efemeră specifică spumantului.

 

Regulamentul concursului