Ezio Manzini: ”Imaginea generală a planetei, în acest moment, este un dezastru”- VIDEO

Într-un interviu în exclusivitate pentru Europa FM, Ezio Manzini, gânditor de avangardă al designului pentru sustenabilitate și fondatorul DESIS, o rețea internațională dedicată designului pentru inovație socială și sustenabilitate, consideră că viitorul omenirii depinde de modul în care vom folosi resursele actuale și dacă ne concentrăm spre viitor.

”Imaginea generală a planetei, în acest moment, este un dezastru”, crede Ezio Manzini.

Întrebat cum vede viitorul peste 18 ani, Ezio Manzini speră că ”oamenii vor fi capabili și doritori să colaboreze”.

Interviul complet Ezio Manzini, în limba engleză, poate fi urmărit aici:

Ezio Manzini prezintă oficial în România cartea „Designul, când toți suntem designeri. O introducere în designul pentru inovație socială”

Ezio Manzini este prezent în România pentru a lansa oficial „Designul, când toți suntem designeri. O introducere în designul pentru inovație socială” apărută recent la editura Vellant.

În această seară, de la ora 19:00, are loc în București la Cărturești Verona lansarea cărții „Designul, când toți suntem designeri. O introducere în designul pentru inovație socială” și o dezbatere cu inovatorii locali.

A doua zi, joi, de la ora 18:30, urbaniștii, arhitecți și dezvoltatorii sunt invitați la conferința cu tema „The Making of Collaborative Cities” susținută de Ezio Manzini la Facultatea de Urbanism (Sala Frescelor) a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

În cadrul ambelor evenimente se va vorbi în limba engleză, iar accesul publicului este liber.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS