Exerciţii de Echilibru’ cu Tudor Chirilă, joi, în Deşteptarea

Monica, Vlad şi George le-au pregătit ascultătorilor matinali de Europa FM o întâlnire specială cu Tudor Chirilă chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Tudor Chirilă va lansa în ‘Deşteptarea’, pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, varianta radio pentru ‘Exerciţii de Echilibru’. Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu vor sta de vorbă în direct cu Tudor Chirilă şi le vor oferi ascultătorilor Europa FM o avanpremieră din varianta radio pentru ‘Exerciţii de Echilibru’.

‘Exerciţii de echilibru’ prezintă o serie de texte de pe blogul personal şi reprezintă prima carte a sa.

Tudor Chirilă, actor, muzician, compozitor şi producător, are o carieră impresionantă. A jucat în 13 spectacole de teatru, în regia unora dintre cei mai valoroşi regizori români, printre care Alexandru Tocilescu, Alexandru Darie, Alexandru Dabija, Iarina Demian, Gelu Colceag, Horaţiu Mălăele, Victor Ioan Frunză.

În 2004, Tudor Chirilă a câştigat un premiu UNITER pentru rolul Malvolio din ‘A douăsprezecea noapte’, de William Shakespeare, în regia lui Gelu Colceag, fiind cel mai tânăr actor care a obţinut această distincţie până în acel moment.

Printre producţiile de film în care a jucat se numără ‘Legături bolnăvicioase’, în regia lui Tudor Giurgiu, ‘Milionari de weekend’, în regia lui Cătălin Saizescu, şi ‘Nordrand’, coproducţia austro-germană regizată de Barbara Albert.

În 1996, Tudor Chirilă a fondat şi a devenit solistul uneia dintre cele mai iubite formaţii rock din România, Vama Veche. În prezent este solistul trupei Vama.