EXCLUSIV DEŞTEPTAREA: Top 9 cele mai mari păcăleli la care au fost supuşi românii în ultimul deceniu

După o analiză riguroasă, cercetătorii de la Academia Deşteptarea, în colaborare cu Marea Peluză Masonică, vă dezvăluie cel mai şocant top al anului: Top 9 cele mai mari păcăleli la care au fost supuşi românii în ultimul deceniu!

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au pornit, marţi, 1 aprilie, pe urmele marilor enigme cu care poporul român s-a confruntat în decursul timpului.

Ţepele primite în ultimii 10 ani au fost inventariate şi analizate cu grijă de cercetătorii de la Academia Deşteptarea, în colaborare cu Marea Peluză Masonică, care vă dezvăluie cel mai şocant top al anului: Top 9 cele mai mari păcăleli la care au fost supuşi românii în ultimul deceniu!

9. Rusia a anexat Crimeea! Nu este adevărat! A existat o alunecare de teren provocată de ridicarea unui maidan.

8. Victor Piţurcă preferă jocurile de noroc. Fals! După cum se poate vedea şi în jocul naţionalei de fotbal, Piţurcă prefera jocurile de logică, ţintarul şi teoria probabilităţilor.

7. Marean Vanghelie nu prea ştie carte. Nu este adevărat! Vanghelie ştie să dea în cărţi.

6. Andreea Marin este o zână. Nu este o zână! Din cercetările noastre rezultă ca e moldoveancă.

5. Victor Ponta joacă foarte bine baschet! Fals. Si el, ca şi alţi pesedişti, are frică de Parchet.

4. EBA vorbeşte liber. Fals! Nu vorbeşte liber niciodată. Se pare că şi-atunci când vorbeşte în somn, Elena Băsescu citeşte după ‘o foaie’. Şi se încurcă!

3. Metroul din Drumul Taberei nu este gata. Ba da, e gata de doi ani. Autorităţile nu vor să-l deschidă din mai multe motive: 1. primarul e blocat in trafic şi 2. dacă toata lumea ar merge cu metroul, maidanezii ar muri de foame.

2. Politicienii se îmbogăţesc după ce sunt alegeri. Fals, fals, fals! Toata lumea spune că sunt vai de ei.

1. Traian Băsescu se uită la Antena 3. Nu este adevărat. Traian Băsescu se uita cu un ochi la Realitatea şi cu celălalt la România TV.