EXCLUSIV DEŞTEPTAREA- Monica Anghel: „Aceasta este să-i spunem… o nouă relansare a mea’ (VIDEO)

Vineri, în ‘Deşteptarea’,a fost cea mai emoționantă lansare a unei piese care s-a auzit vreodată pe frecvențele Europa FM.

Monica Anghel a lansat, în exclusivitate, în această dimineață, cel mai nou single al ei ‘Tic Tac’, la Europa FM, în emisiunea ‘Deșteptarea’, pe care o realizează împreună cu Vlad Petreanu și George Zafiu. A fost cea mai emoționantă lansare a unei piese care s-a auzit vreodată pe frecvențele Europa FM. Monica Anghel a plâns de emoție și de bucurie!

‘Aceasta este să-i spunem… o nouă relansare a mea, pentru că de multă vreme n-am mai scos o piesă! Am niște emoții groaznice, așa cum am avut la Cerbul de Aur. Atunci am avut senzația că paralizez de emoție. Nu știu cum am reușit să cânt atunci, emoțiile au fost cumplite! Am emoții pentru că atunci când cânt live vreau să se audă ca și pe CD’, a mărturisit Monica, înainte de a cânta live noua ei piesă.

Click aici pentru a o vedea pe Monica Anghel cântând live ‘Tic Tac’

‘Piesa este inspirată din viața mea, singura excepție este partea în care se spune că …șefu-i rău, dar nu i-o zici. Nu e cazul meu, din fericire – aici suntem o mare familie’, a spus Monica, râzând. A fost un moment încărcat de emoție, Monica Anghel le-a mărturisit cu ochii în lacrimi colegilor ei de emisiune că au devenit o parte din familia ei.

‘Aș vrea să vă mărturisesc public că vă iubesc! Nici nu știu cât de repede trece timpul cu voi și vreau să vă mai mărturisesc că la început mi-a fost destul de greu să mă apropii de voi.

Pe George îl știam, dar Vlad inițial mi s-a părut un tip foarte dur. Nu a fost deloc așa! Vă mulțumesc pentru fiecare zi pe care o petrecem împreună! M-am simțit foarte bine și mă simt din ce în ce mai bine alături de voi!’, a spus Monica Anghel, la Europa FM.

Click aici pentru video