Evanescence concertează la București în 2017

Evanescence va concerta la București în vara lui 2017, pe 29 iunie.

Biletele la concertul Evanescence din 2017 se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au prețuri pornind de la 170 de lei și ajung până la 850 de lei pentru pachetele speciale VIP Meet & Greet care conțin bilet categoria B, în fața scenei, Meet & Greet, poză cu trupa Evanescence, o cutie inscripționată Evanesence, un afiș cu autograf și un badge de acces VIP.

Încă de la albumul de debut, „Fallen”, formaţia a dovedit că are un cuvânt de spus, iar primul ei produs s-a vândut în peste 17 milioane de exemplare, fiind recompensat cu 57 de albume de platină şi 6 albume de aur.

„Fallen” i-a adus trupei două trofee Grammy, dar şi alte şapte nominalizări la aceste premii. Anii 2000 au fost prolifici pentru Evanescence, perioadă în care au fost lansate trei albume (două de studio şi unul live), vândute în peste 24 de milioane de exemplare.

Albumul „Evanescence”, apărut în 2011, a intrat în topul Billboard pe primul loc.