Confidenţialitate

Europa FM te trimite la Festivalul Filmului Francez

Ochii noștri larg deschiși” este tema din acest an a celei de-a 26-a ediții a Festivalului Filmului Francez, organizată de Institutul Francez din România împreună cu partenerii săi.

Pe site-ul www.festivalff.ro, cinefilii pot consulta detaliile filmelor, secţiunile şi programul complet al festivalului. Între 1 și 12 iunie, vor fi peste 100 de proiecţii de film în cinematografe, în spaţii culturale alternative, dar şi în aer liber, în 11 orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Brăila, Constanța, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

În București, proiecțiile vor avea loc pe parcursul celor 12 zile la cinematograful Elvire Popesco (Bd. Dacia 77) și în aer liber, la UnTeatru Open-Air (str. Pictor Arthur Verona). Biletele pot fi achiziţionate prin Eventbook și la casa de bilete a cinematografului.

Completează formularul de mai jos, răspunde corect la întrebare și poți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele 4 invitații duble la filmele:

ENTRE LES VAGUES -2 invitatii duble (4 locuri)

Joi, 2 iunie, ora 18:30, București, Cinema Elvire Popesco, Bd. Dacia nr.77

ORANGES SANGUINES – 2 invitatii duble (4 locuri)

Vineri, 3 iunie, ora 21:30, București, Unteatru Open-Air, Str. Pictor Arthur Verona – în aer liber

Felicitări! Câștigătorii concursului sunt: Maria Căpitanu, din București, Beatrice Butnaru, din București, Ioana Radu, din București și Gabriela Tanasie, din București.