Confidenţialitate

Europa FM și Transilvania Film te trimit la “România Sălbatică”: câștigă două dintre cele 10 bilete la un film documentar de excepție despre natura țării noastre!

După un proiect lung de mai bine de 10 ani, filmul “România Sălbatică” a fost lansat la TIFF 2021 în Cluj-Napoca, într-o proiecție eveniment în aer liber la care au participat peste 2.000 de spectatori și unde a câștigat Premiul Publicului.

Documentarul regizat de Dan Dinu si Cosmin Dumitrache a mers într-o caravană prin țară și acum este gata de lansarea în cinematografe, pe 17 septembrie.

Pe 18 septembrie, la Cinema Elvire Popesco din Bucuresti, ai șansa să vezi zonele sălbatice din România și animalele interesante care le stăpânesc. Te invităm să descoperi țara ta, așa cum nu ai mai văzut-o până acum, în cel mai amplu și complex documentar filmat 100% în România!

Completează formularul de mai jos, răspunde corect la întrebarea “Cine sunt regizorii documentarului «România Sălbatică»?” și poți câștiga, prin tragere la sorți, două bilete la proiecția de la Cinema „Elvire Popesco”.

Câștigătorii concursului sunt: Ioana Bodogai, Rodian Luta, Radu Mihaela, Paraschiv Roxana-Elena și Ștefan Florea. Felicitări!

Regulamentul concursului