Confidenţialitate

Europa FM şi Inedit îţi sar în ajutor cu un platou cu bunătăţi de post din soia

Gama-Inedit

Ascultă cu atenţie emisiunea Europa Express, între 10 şi 13, reţine indiciul zilei oferit de Ciprian Dinu şi înscrie-te la concurs rapid!

Din momentul anunţării concursului ai la dispoziţie 10 minute pentru a trimite SMS la 1721 (număr cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Telekom) cu indiciul urmat de nume, prenume şi oraşul în care asculţi Europa FM.

Indiciile vor fi produsele star din gama Inedit.

Prin tragere la sorţi poţi câştiga zilnic un coş geneors cu bunătăţi de post din soia oferit Inedit şi un voucher pentru produse electrocasnice.

Produsele Inedit

Inedit amestecă cele mai bune condimente cu un ingredient principal şi special, soia, pentru a da gust tuturor produselor sale.

Toate produsele Inedit sunt produse vegetale, ideale pentru vegetarieni, post și nu numai.
Procesul de fabricație se bazează pe prelucrarea corectă și de calitate a bobului de soia și combinarea lui cu alte ingrediente și condimente atent selecționate. Astfel, boabele de soia, se hidratează aproximativ 10 ore. Apoi prin presarea lor se obține laptele de soia, iar prin fierberea lor sub presiune și mixare se obține pateul din soia. Laptele de soia este folosit ca materie primă pentru obținerea branzei vegetale, tofu, a maionezei și a crochetelor din soia.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe www.ineditfood.ro


Regulamentul concursului “Europa FM şi Inedit îţi sar în ajutor cu un platou cu bunătăţi de post din soia”