Confidenţialitate

Europa FM Live Music aduce atmosfera marilor concerte, de ieri și de azi, pe frecvențele Europa FM

Începând din această toamnă, în fiecare marți, de la ora 21:00, Europa FM Live Music își propune să aducă atmosfera marilor concerte, de ieri și de azi, pe frecvențele Europa FM. În spatele emisiunii se află Florin Drăgănoiu, implicat în producția multor programe de succes de pe frecvențele Europa FM.

Prin vocea ușor de recunoscut a Manuelei Nicolescu vă spunem, pe parcursul zilei, povestea concertelor difuzate în fiecare seară de marți.

”Europa FM Live Music își propune, în fiecare marți, de la 21:00, să aducă atmosfera marilor concerte, de ieri și de azi, pe frecvențele Europa FM. Facem asta deoarece muzica live are farmecul ei, dar și pentru că în ultimii doi ani nu am prea avut parte de astfel de evenimente.

Pornim de la unul dintre cele mai mari evenimente caritabile din toate timpurile, Live Aid 1985, mergem la concertele marilor artiști pe care am apucat sau nu să-i vedem live în anii 90 și 2000, apoi vom ajunge și pe scenele pe care cânta cei ce sunt astăzi în topuri. Singura condiție, să poată cânta live”, spune Florin Drăgănoiu, realizatorul Europa FM Live Music.