Confidenţialitate

Europa FM dăruiește lumină. Povestea ta va aduce lumină în casa unei familii!

Anul acesta, E.ON România și Europa FM dăruiesc împreună lumină și își propun să fie alături – cu ajutorul tău – de mai multe familii cu care soarta a fost mai puțin darnică.

Completează formularul de mai jos și spune-ne povestea unei familii numeroase care întâmpină reale greutați financiare. Povestea ta poate păstra lumina în casa acestora.

Timp de jumătate de an îi vom feri de povara facturilor deja datorate sau care urmează a fi emise de furnizorul de energie, lăsându-i să își tragă sufletul în fața neajunsurilor și oferindu-le de Sărbatori o rază de speranță.

Campania Europa FM este susținută de E.ON România, care va suporta contravaloarea energiei din facturile familiilor câștigătoare.

În plus, E.ON România donează 500.000 de kwh unui număr de cinci instituții – case de copii, școli, spitale – tot cu ajutorul vostru.

Sunteți invitați să aflați poveștile acestor instituții pe pagina de Facebook „Dăruiește Lumină”, să interacționați cu povestea preferată prin Like, comment sau share și astfel să dăruiți câte 50 kWh de energie fără să vă coste nimic.

Acum e foarte simplu să faci bine. Împreună dăruim lumină!

Regulamentul concursului