Europa FM a lansat videoclipul imnului campaniei umanitare „Nu ești singur pe lume”

Campania ‘Nu ești singur pe lume’ își propune să declanșeze un val de fapte bune la nivel național, care să transforme lumea în care trăim într-o lume mai bună.

Europa FM a lansat, aseară, 25 martie, videoclipul imnului campaniei umanitare ‘Nu ești singur pe lume‘, alături de Loredana, Andra, Connect-R, Monica Anghel, Paul Ciuci (Compact), Toni Șeicărescu (Iris), Ivan Patzaichin, Gabi Maga (Vunk), Alexandra Ușurelu, Bobby Stoica, Paula Chirilă, Cristina Cioran, Cove și compozitorul melodiei, Petru Călinescu. Printre invitații de vază care au participat, aseară, la evenimentul de la sala Epika, Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City se numără Vlad Craioveanu, Florin Călinescu și Amalia Năstase.

Videoclipul melodiei ‘E soare și pe strada ta’ poate fi vizualizat aici: http://www.youtube.com/watch? v=sEBdcmVkJvg

Lansarea videoclipului melodiei ‘E soare și pe strada ta‘, care a devenit imnul campaniei umanitare marchează debutul unui nou an în care postul de radio își propune să demareze cea mai amplă campanie de fapte bune din România. Anul 2013 a început la Europa FM cu o misiune: să schimbăm lumea din jurul nostru prin fapte bune, un apel pe care l-am lansat nu numai către ascultătorii noștri, ci către toți românii.

Andrada Burdalescu, director executiv Europa FM: ‘Pe lângă îndemnul pe care îl lansăm tuturor de a fi mai buni cu cei din jurul lor, toți oamenii pe care noi îi vom ajuta în cadrul acestei campanii vor trebui să plătească un preț. Da, nu este nicio glumă. Prețul pe care noi îl cerem este ca și ei, la rândul lor, să facă un gest frumos – după puterile și posibilitățile lor – pentru altcineva căruia ar putea să îi însenineze ziua. Vrem să declanșăm o reacție în lanț de fapte bune, la nivel național.

Campania de fapte bune demarată de Europa FM este susținută de numeroși artiști și personalități din România, dar și de Raiffeisen Bank, E.ON România și BGS. Detalii pe www.nuestisingur.europafm.ro

Videoclipul campaniei a reunit peste 20 de artiști și personalități

În total, peste 20 de artiști și personalități au început 2013 prin susținerea celei mai ample campanii de fapte bune. Vedetele au filmat videoclipul melodiei ‘E soare și pe strada ta, imnul campaniei umanitare Europa FM, prin care îi îndeamnă pe români să nu uite de semenii lor cu care viața nu a fost la fel de darnică.

Videoclipul melodiei ‘E soare și pe strada ta’ a fost realizat cu sprijinul televiziunii Kanal D. Piesa a fost compusă de Petru Călinescu și produsă de Bobby Stoica. Melodia este difuzată de Europa FM pe tot parcursul anului 2013.

‘Atât sub lumina reflectoarelor, cât și în spatele lor, mesajul este același: nimeni nu este singur pe lume. E un mesaj de speranță, optimism, un mesaj pe care îl transmitem tuturor oamenilor de bine din această țară: să le arate semenilor lor aflați în situații dificile că nimeni nu este singur pe lume și că împreună suntem mai puternici’, a spus Monica Anghel. Vedeta a interpretat imnul campaniei împreună cu Loredana, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci de la Compact, Cornel Ilie de la Vunk, Gabriel Cotabiță, Niculina Stoican, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Șeicărescu de la Iris și compozitorul piesei, Petru Călinescu.

Împreună cu artiștii care interpretează imnul campaniei, în videoclip îi puteți vedea ca susținători ai campaniei umanitare Europa FM pe Alexandru Arșinel, Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Anca Sigartău, Medeea Marinescu, Alexandra Ușurelu, Gabi Maga (Vunk), Bobby Stoica, Cove, Paula Chirilă și Cristina Cioran, alături de vedetele Europa FM, printre care Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Camelia Chenciu, Radu Constantinescu și Toader Păun.

‘A fost cea mai mare aglomerare de vedete pe metru pătrat’, a mărturisit la filmări George Zafiu, realizatorul emisiunii Deșteptarea de la Europa FM, împreună cu Monica Anghel și Vlad Petreanu. ‘Este incredibil să vezi cum oameni atât de diferiți ca stiluri muzicale s-au unit pentru o cauză nobilă iar rezultatul este o melodie plină de sensibilitate și optimism’ – a adăugat George Zafiu.

Sper ca prin intermediul acestei piese să putem da voce celor care momentan nu sunt ascultați și sper ca prin muzică să-i facem auziți și să-i putem ajuta‘, mărturisește compozitorul imnului campaniei umanitare, Petru Călinescu.

Bobby Stoica, producătorul melodiei spune că a acceptat acest proiect cu inima deschisă: M-am bucurat enorm să fac parte din acest proiect și să contribui la realizarea lui. S-a muncit intens la producția imnului campaniei Nu ești singur pe lume, iar rezultatele cred că nu numai că se văd, se și simt. Este o melodie plină de suflet, de optimism și de speranță, care reflectă foarte bine mesajul acestei campanii umanitare.’