Confidenţialitate

EURO 2020: Presa îi compară pe Kante și Pogba cu niște roboți

Entuziasmul din jurul „les bleus”, după victoria de marți seară împotriva Germaniei, este impresionant: postul TV M6 anunță un succes de audiență – cu aproximativ 15 milioane de telespectatori – cu un moment de vârf de 17,4 milioane – pentru o cotă de piață de 57,5%. Aceasta este cea mai bună audiență TV a canalului din 2018 încoace și cea mai bună audiență pentru un meci din grupa euro din 2004 până acum. Măsurarea audienței a ținut cont nu doar de televiziune, dar și de difuzarea de meciuri în baruri și restaurante.

L Equipe prezintă, sub titlul „Paul Pogba, fotbalistul total” rezumatul tactic al meciului. Fotbalistul francez a strălucit marți în mai multe registre împotriva germanilor în ciuda unei complicate misiuni defensive.

BFMTV – Echipa Franței își poate valida biletul pentru optimile de finală ale Euro  începând de sâmbătă în cazul victoriei împotriva Ungariei –  asociată cu un succes al Portugaliei împotriva Germaniei sau cu o remiză în meciul Portugalia Germania.

Într-un comentariul publicat de cotidianul spaniol „Marca” se arată: ”este posibil ca Franța să treacă prin Cupa Euro fără să primească un singur gol. Dacă jucători precum Kanté și Pogba au șuruburi la micul dejun, nu este nimic de făcut” .

În Italia, Gazzetta dello Sport publică un articol cu titlul „Rudiger și mușcătura aplicată lui Pogba: francezii iartă, dar Uefa ar putea interveni. Mai puțin evident decât mușcătura lui Luis Suarez la Cupa Mondială din 2014, dar totuși izbitoare. Dinții scufundați în spatele lui Paul Pogba în meciul dintre Franța și Germania l-ar putea costa pe Antonio Rudiger o penalizare, chiar dacă fundașul german nu a primit niciun cartonaș iar acțiunea nu a fost revizuită prin sistemul video.

Foto: UEFA/Facebook

 

 

X