Confidenţialitate

Ester Peony, în Clubul de Seară: ”Noi avem încredere în piesa noastră” – AUDIO

Înainte cu o zi de urca pe scena Eurovision 2019 în cea de-a doua semifinală și în seara în care va evolua în fața juriului de specialitate, Ester Peony a stat de vorbă cu Toader Păun, în Clubul de Seară, despre cum decurg pregătirile României pentru Eurovision Song Contest 2019.

”Noi avem încredere în piesa noastră”, spune ferm Ester Peony. Ea mărturisește, în intervenția telefonică din Clubul de Seară, că s-a pregătit în ultimele trei luni pentru acest moment și are ncredere în șansele piesei ”On a Sunday” de a ajunge în finală și mai departe de a obține sâmbătă o clasare bună pentru România.

Joi, românii din Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania, Malta, Germania, Marea Britanie şi Italia vor putea susține piesa României în concurs, „On a Sunday”, votând “06” (numărul alocat României) la telefon, prin SMS sau prin aplicaţia Eurovision. Piesa „On a Sunday” va putea fi votată de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Noaptea trecută, publicul a aflat primii finaliști ai ediției din acest an. Artiști din 10 țări, din totalul celor 17 care au intrat în această semifinală, s-au calificat pentru Finala Eurovision din 18 mai:

Katerine Duska – Better Love (Grecia)
ZENA – Like It (Belarus)
Nevene Božović – Kruna (Serbia)
Tamta – Replay (Cipru)
Victor Crone – Storm (Estonia)
Lake Malawi – Friend Of A Friend (Cehia)
Kate Miller-Heidke – Zero Gravity (Australia)
Hatari – Hatrið mun sigra (Islanda)
Serhat – Say Na Na Na (San Marino)
Zala Kralj & Gašper Šantl – Sebi (Slovenia)

În Finala Eurovision 2019 acestora li se vor alătura încă zece piese din a doua semifinală, lista finaliștilor fiind completată de reprezentanții țărilor din grupul celor cinci mari plătitoare (big five) – Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia –calificate direct în finală, alături de ţara gazdă, Israel.

Concurenţi din 41 de ţări se întrec în cea de-a 64-a ediţie a concursului Eurovision, găzduită de oraşul israelian Tel Aviv, sub sloganul “Dare to dream” (“Îndrăznește să visezi”).