#EnjoyBucharest cucerește capitala României

Peste 38.000 de voturi la Digital Travel Awards, peste 1000 de postări pe hastag-ul #EnjoyBucharest și mai mult de 20 de parteneri ai evenimentului. Acestea sunt cifrele cu care #EnjoyBucharest se laudă cu două zile înaintea de start.

Reamintim că #EnjoyBucharest înseamna Romanian Digital Travel Conference, locul în care nume importante din industria turismului românesc, dar și internațional, vor vorbi în cadrul conferinței despre importanța promovării unei afaceri turistice în mediul online, Romanian Digital Travel Awards, gala în care vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc, urmând ca ultimele două zile să fie destinate unui tur la care va participa o delegație formată din 50 de persoane, din care 30 de bloggeri străini, obiectivul principal al turului fiind promovarea Bucureștiului la nivel național și internațional ca o destinație ideală de city break și ca un important centru de business.

Organizatorii au anunțat că până în momentul de față Romanian Digital Travel Conference se va bucura de prezența a peste 200 de participanți, înscrierile pentru ultimele locuri disponibile putând fi făcute pe site-ul www.digital-travel.ro. Conferința va avea loc pe data de 3 aprilie la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, începând cu ora 9.

De o atenție extrem de mare s-a bucurat și Romanian Digital Travel Awards. Publicul a fost cel care a ales finaliștii și câștigătorii celor 17 categorii pentru care se vor decerna premii, numărul voturilor trecând de cifra de 38 000.

‘Am fost impresionați să vedem că #EnjoyBucharest a stârnit un real interes din partea tuturor. Publicul se pare că a primit cu entuziasm ideea premierii celor mai buni din industria românească de turism și asta s-a văzut în cele peste 38 de mii de voturi înregistrate pe site-ul www.digital-travel.ro/awards. Sperăm ca după eveniment să avem reacții pozitive și de la bloggerii străini, iar astfel să putem spune că am pus umărul la dezvoltarea renumelui turistic al Bucureștiului în lume. Închei prin a mulțumi celor care au venit alături de noi în acest proiect. Și nu au fost puțini! Mă gândesc aici la Telekom, Travelport, Prestige Tours, Blue Air, Dent Estet, CDI, Mosetti, Stejarii Country Club, la parteneriatele cu Primăria Municipiului București, Arcub sau Bucharest Turism Board, dar și la sprijinul primit de la partenerii din media: Europa FM, Observator.tv, City Compass, Romania-Insider.com, DivaHair, Daily Traveler, Locuri Faine, Info TravelRomania, Traveller Magazin, iVisit.’ – Alex Filip, Eventur Bucharest.