Emoțiile sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Rio, rezumate de Ana-Maria Brânză într-o scrisoare tulburătoare

Pe pagina sa de Facebook, Ana-Maria Brânză (Popescu) transmite celor care comentează ”de pe canapea” Jocurile Olimpice de la Rio și colegilor sportivi câteva gânduri care sintetizează emoțiile trăite de reprezentanții României la Rio.

”Pentru un sportiv de performanta, durerea esecului de la JO nu are margini si nu trece niciodata…

Comentariile, acuzele si injuriile ‘specialistilor de pe canapea’ te socheaza pentru prima data, apoi te obisnuiesti!

Am fost astazi in sala la meciul colegelor de la handbal si pot sa spun doar atat: va inteleg, fetelor! Stiu prea bine cum e sa simti ca tu dai totul si din exterior sa se vada ‘ca n-ai chef’. Sa incerci orice e posibil si sa nu intre. Da, se intampla tuturor asta, chiar si celor mari.

Am stat cu ochii-n telefon si cu speranta-n suflet doar, doar Corina va sparge gheata si va obtine prima medalie pentru Romania. Nu a fost asa. Probabil Andreei Chitu nu i s-au uscat lacrimile de ieri si astazi Corina este in aceeasi situatie. Dupa 4 ani de munca… cateva minute si o secunda pot spulbera totul!

Dar pe langa toate astea sa stiti ca suntem tot noi, cei care am obtinut medalii europene si mondiale in ultimii patru ani (ma scuzati, “turnee amicale”. Asa cum au ajuns sa fie numite in aceste zile).

Si ce mi se pare ca e cel mai trist, este faptul ca noi intre noi nu ne intelegem si nu ne sustinem. Suntem sportivi cu totii, traim pentru performanta, suntem in aceeasi ‘barca’… macar noi sa nu aruncam cu pietre…”

Ana-Maria Brânză (Popescu) a părăsit competiţia individuală de spadă feminin în faza optimilor de finală, unde a fost învinsă de Injeong Choi, din Coreea de Sud.

cu o victorie clară, 15-8 cu Auriane Mallo (Franţa) în turul 2, dar a cedat apoi cu acelaşi scor în faţa sud-coreencei Injeong Choi, sportivă în faţa căreia nu a câştigat niciun meci.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS