Emma Thompson este pe Walk of Fame din Hollywood

ActriţaEmma Thompson şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul de la Hollywood.

Emma Thompson, în vârstă de 54 de ani, şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor, joi, în cimentul din faţa cinematografului Chinese Theater din Hollywood.

Acest film, în care Tom Hanks joacă rolul lui Walt Disney, prezintă încercările acestuia de a cumpăra drepturile de ecranizare a romanului ‘Mary Poppins’ de la autoarea cărţii, scriitoarea P.L. Travers, interpretată de Emma Thompson.

Tom Hanks a susţinut şi un mic discurs, în care a elogiat-o pe actriţa britanică, iar apoi, după eveniment, au asistat amândoi la premiera filmului, ce a avut loc la American Film Institute Festival la Los Angeles.

Actorii Collin Farrell, Jason Schwartzman şi B.J. Novak au fost şi ei prezenţi la ceremonie.

Filmul ‘Saving Mr. Banks’ va intra în cinematografele nord-americane pe 20 decembrie.

Emma Thompson, în vârstă de 54 de ani, a obţinut premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1993, pentru rolul din ‘Întoarcere la Howard’s End’, şi Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru adaptarea cinematografică a romanului ‘Raţiune şi simţire’ de Jane Austen.

Thompson este printre puţinii actori de la Hollywood care au fost nominalizaţi la Oscar pentru un rol principal şi un rol secundar, în acelaşi an – 1994 -, pentru două producţii diferite. În cazul Emmei Thompson este vorba despre rolul principal din ‘Rămăşiţele zilei’ şi de rolul secundar din ‘În numele tatălui’.