Confidenţialitate

Eminem vinde cărămizi şi fragmente de lemn din casa în care şi-a petrecut copilăria

Rapperul american Eminem a ales o manieră originală pentru a marca împlinirea a 16 ani de la lansarea albumului care i-a adus celebritatea, ”The Marshall Mathers LP”, vânzând cărămizi şi fragmente de lemn din casa în care şi-a petrecut copilăria, a cărei fotografie apare pe coperta acelui material discografic, informează bbc.com.

Rapperul american a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album rap cu materialul discografic ”The Marshall Mathers LP”, care s-a vândut în peste 32 de milioane de copii pe plan mondial.

Eminem a anunţat că va relansa şi o versiune pe casete audio a albumului, cu ocazia acestei aniversări.

Acea casă din Detroit, a cărei fotografie apare pe coperta discului, este casa în care rapperul şi-a petrecut copilăria şi în care a scris cele mai multe dintre versurile cântecelor care l-au făcut celebru.

Casa a fost demolată în 2013 din motive de siguranţă şi sănătate publică.

Pe site-ul oficial al artistului, cărămizi din structura acelei case sunt puse în vânzare cu preţul de 300 de dolari. Medalioane din lemnul folosit în structura de rezistenţă a clădirii sunt vândute cu 28 de dolari fiecare.

Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III – cunoscut sub numele Eminem – şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, în 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa ”Lose Yourself”, la categoria ”cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu şapte premii Grammy.

A lansat opt albume de studio: ”Infinite” (1996), ”The Slim Shady” (1999), ”The Marshall Mathers” (2000), ”The Eminem Show” (2002), ”Encore” (2004), ”Relapse” (2009), ”Recovery” (2010) şi ”The Marshall Mathers 2” (2013).

Eminem a colaborat cu nume importante ale industriei muzicale, precum Dr. Dre, Dido, 50 Cent, Lil Wayne, Rihanna şi Snoop Dog.

Sursă: News.ro