Confidenţialitate

Eminem îl acuză pe Donald Trump de rasism şi incompetenţă | VIDEO

Într-un videoclip ce a fost difuzat cu ocazia unei gale de acordare a unor premii muzicale, rapper-ul american Eminem a lansat un nou atac dur la adresa preşedintelui Donald Trump, potrivit CNN.

‘Rasismul este singurul lucru pe care el îl face fabulos de bine’, susţine artistul, făcând aluzie la adjectivul regăsit adesea în discursul liderului de la Casa Albă.

Eminem consideră că preşedintele SUA este un bunic incompetent şi ‘un kamikaze, care va declanşa probabil un holocaust nuclear’.

Cu o durată de peste 4 minute, videoclipul a fost dezvăluit în cadrul galei de BET Hip-Hop Awards, organizate de un post de televiziune care se adresează în special telespectatorilor de culoare din America.

Rapperul l-a acuzat pe cel de-al 45-lea preşedinte american că este “” în acest videoclip de peste 4 minute şi 30 de secunde, filmat într-o parcare în aer liber din Detroit şi difuzat marţi seară în cadrul galei  2017.

Caucazian, Eminem provine dintr-un mediu defavorizat, care a votat masiv cu Donald Trump la alegerile prezidenţiale din 2016.

Cântăreţul le-a cerut fanilor să aleagă între el şi preşedinte.