Emilian lansează „O mie de inimi”, miercuri, în Clubul de seară – VIDEO

Clubul de Seară, cel mai mare club din România, deschis pe frecvențele Europa FM, aduce în premieră la radio noul single Emilian, artistul romantic de la HaHaHa Production.

„O mie de inimi” este o piesă pentru cei singuri care-și caută necontenit iubirea. După apariția clipului miercuri pe YouTube, în această seară vom avea ocazia să ascultăm în premieră piesa și pe frecvențele Europa FM, în Clubul de Seară cu Toader Păun.

„Sunt foarte mulți oameni care-și caută jumătatea și la un moment dat își pierd și speranța de a o găsi. Prin «O mie de inimi» îmi doresc să le transmit un mesaj de încredere în «steaua» iubirii lor și să le garantez că omul potrivit este undeva pentru ei și că îl vor găsi la momentul potrivit”, declară cu convingere Emilian.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Inspirat de poveștile de dragoste care pornesc din vise și dorințe puse la ceas de noapte, Emilian s-a întors cu gândul în copilărie atunci când a compus piesa: „M-am gândit că sunt mulți copii care privesc cerul plin de stele și își trimit în univers dorința de a-și găsi «prințul» sau «prințesa» din povești.

Este un vis frumos în care cu toții ar trebui să credem cu convingere și, chiar dacă nu apare sub chipul visat, persoana menită să ne fie alături va veni cumva către fiecare dintre noi”, declară Emilian.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, piesa „O mie de inimi” este compusă de Vladimir Chopsticks, Roland Kiss și Emilian, iar versurile sunt scrise de artist alături de Dorian Micu și Vladimir Chopsticks.