Confidenţialitate

Emil Boc s-a vaccinat cu a doua doză de AstraZeneca, după ce primul ser primit a fost din lotul suspendat temporar

Primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, a postat mai multe imagini din momentul în care a primit rapelul cu AstraZeneca, după ce prima doze fusese din lotul care a fost suspendat o perioadă în România și în alte țări din Europa.

„Azi m-am vaccinat cu a doua doză de vaccin AstraZeneca. Totul a evoluat normal. Mulțumiri speciale tuturor echipelor medicale care asigură procesul de vaccinare. Este un maraton și la sfârșitul acestuia vom fi cu TOȚII câștigători. Susțin procesul de vaccinare și consider că pe această cale vom învinge pandemia, iar viața noastră va reveni la normalitatea pe care am avut-o înainte de pandemie (sau cât mai aproape de acea normalitate)”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Emil Boc  a fost vaccinat cu prima doză de vaccin anti-Covid din lotul de la AstraZeneca suspendat. Edilul a povestit la acea vreme pentru Ziua de Cluj Live că aflase că a primit această doză după ce și-a verificat adeverința de vaccinare.

Emil Boc mai spunea atunci că nu a avut simptome grave după imunizare și recomanda vaccinarea în continuare:

„N-am avut nimic în afară de simptomele obișnuite unei răceli, sau perioada când am făcut vaccinurile în copilărie. Eu am încredere în Uniunea Europeană, face analizele de rigoare și sunt convins că deciziile vor fi luate în consecințe. E foarte bine că acel lot a fost pus în suspendare, dar asta nu înseamnă că vaccinarea cu celelalte loturi nu trebuie să meargă mai departe. Eu susțin vaccinarea în continuare.”

Foto: Facebook / Emil Boc