Confidenţialitate

eMAG: Online, vinzi și câștigi! Câștigă un credit eMAG Ads în valoare de 2.000 de lei, valabil timp de 6 luni!

eMAG Academy: Școala care te învață cum să devii seller în Marketplace

Sellerii care se înscriu în eMAG Marketplace beneficiază de o bibliotecă virtuală gratuită cu materiale tip imagini, text și video, structurate pe cele mai relevante zone de afacere.

E vorba de eMAG Academy, o școală care îi familiarizează pe selleri cu toate opțiunile din contul lor și îi învață cum să își crească afacerea.

Ei pot afla detalii despre noile dezvoltări din platformă pentru îmbunătățirea ofertelor, campanii, retururi sau optimizarea comenzilor.

Sellerii găsesc și amănunte despre programele care le susțin afacerea online, precum Fulfilment by eMAG, Genius, Deschide România sau eMAG Ads.

Pe lângă text, majoritatea articolelor postate aici beneficiază și de un video demonstrativ, în care pot urmări pas cu pas punerea în practică a informațiilor din text.

În acest moment, în eMAG Academy sellerii dispun de peste 400 de materiale de e-learning, dintre care aproape 300 sunt disponibile și în limba engleză.

Sunt aproape 300 de tutoriale cu peste 1600 de minute de informație video. Există și o zonă în care sellerii pot pune întrebări, la care media de răspuns este de maximum 50 de minute.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Câștigă, prin tragere la sorți, un credit eMAG Ads, în valoare de 2.000 de lei, valabil timp de 6 luni:

Înscrie-te la concurs și răspunde la întrebarea „Cum se numește biblioteca virtuală dezvoltată de eMAG, la care au acces gratuit sellerii din Marketplace?”

Câștigătoarea concursului este Adriana Rogojinaru. Felicitări!

Regulamentul concursului