Confidenţialitate

EMAA a adus “Zburătorul” în Clubul de Seară

După lansarea albumului “Macii înfloresc iarna”, EMAA a lansat “Zburătorul” , chiar în luna iubirii, o melodie în care prezintă povestea unei iubiri neîmplinite și pierdute, a unei dureri simțite pentru cineva care nu se va ma întoarce vreodată.

”Zburătorul” este o piesă tristă, despre care EMAA nu vrut să spună dacă pornește sau nu dintr-o experiență personală. Invitată prin telefon în Clubul de Seară, EMMA a mărturisit că pentru clip a filmat aproximativ 16 ore după două zile în care nu a reușit să se odihnească. Ceea ce oarecum i-a permis să intre mai ușor în povestea clipului.

“Zburătorul prezintă povestea unui drag neîmplinit și pierdut, a unui dor asumat pentru cineva care nu va mai veni niciodată înapoi. Atunci când din viata noastră dispar oameni, odată cu timpul, imaginea lor devine vagă, ca și când nu ar fi fost niciodată acolo. Piesa ridică întrebări care nu au putut și nu pot fi cu adevărat adresate celor care pleacă.

Ele sunt aruncate în gol, iar răspunsurile par să nu mai vină. Zburătorul transmite o tristețe adâncă, dar liniștită și asumată, și reprezintă încheierea și acceptarea finalului în sine”, a declarat EMAA.