Elton John colaborează cu Lady Gaga pentru următorul album al cântăreţei – VIDEO

Elton John colaborează cu Lady Gaga pentru cel de-al patrulea album al artistei americane, care va fi lansat spre sfârşitul anului 2016, potrivit contactmusic.com.

Starul britanic a confirmat faptul că lucrează cu Lady Gaga la următorul ei album, explicând că s-a implicat în acest proiect muzical deoarece a avut impresia că „Artpop”, cel mai recent material discografic al artistei, lansat în 2013, „nu a fost un album bun”.

Elton John a făcut aceste dezvăluiri în emisiunea prezentată de Zane Lowe pe postul de radio Beats 1, precizând că a participat deja, în această săptămână, la o sesiune de înregistrări cu Lady Gaga, iar piesele pe care le-au compus împreună cu această ocazie îi amintesc de cântecele de la începutul carierei artistei americane.

Potrivit presei internaţionale, următorul album al cântăreţei Lady Gaga va fi produs de câteva nume sonore din industria muzicală, precum Mark Ronson, RedOne şi Giorgio Moroder.

În acelaşi interviu, Elton John spune că Lady Gaga a făcut câteva lucruri extraordinare în ultimele luni: „A făcut trei lucruri uimitoare. A lansat un album cu Tony Bennett, pe care l-a promovat printr-un turneu, iar asta e deja extraordinar. I-a adus un tribut muzical lui Julie Andrews, la Oscaruri, iar toată lumea a iubit acel moment. Apoi, a jucat în serialul «American Horror Story»”.

Lady Gaga, care a câştigat recent un Glob de Aur pentru rolul din serialul „American Horror Story”, a dezvăluit în octombrie 2015, când a pozat alături de Elton John pe coperta revistei Billboard, că artistul american reprezintă un model pentru ea. De asemenea, Lady Gaga este naşa de botez a celor doi copii pe care Elton John îi are cu soţul lui David Furnish, Zacahry şi Elijah.