Confidenţialitate

Elena Gheorghe a lansat pe Plaja Europa FM noul single “Perna Mea” – VIDEO

Elena Gheorghe a lansat oficial “Perna Mea” în urmă cu puţin timp, în direct la Europa FM.După ce aseară a lansat videoclipul noului single, azi, pe Plaja Europa FM, Elena Gheorghe l-a cântat în premieră live la radio.

Elena Gheorghe a făcut show la malul Mării Negre, pe Plaja Europa FM, joi, unde a adus pe lângă piesele care deja şi-au câştigat un loc în topuri şi noul single “Perna Mea”.

Piesa “Perna Mea” are parte de un videoclip remake al filmului cult “Dirty Dancing”, din care nu lipseşte o petrecere în stil american, al fresco, cu hamburgeri, porumb pe grătar, energie rockabilly şi mult dans.

Clipul “Perna mea” este al doilea episod din seria  “SuperFriends”, pe care Elena a lansat-o odata cu piesa “Lacrămioară”.

SuperFriends e un serial cu poveştile de dragoste dintre prieteni de o viaţă, o inspiraţie pentru fanii mei pentru idei de superpetreceri şi o ocazie de a spune încă o dată, în maniera mea, cât de importante sunt pentru mine relaţiile cu cei din jurul meu, cu oamenii cu care am crescut şi cu care trec împreună prin viaţă. Cred foarte mult în prietenie şi îmi doresc să nu uităm niciodată cât de esenţiale sunt încrederea şi istoriile pe care le construim împreună cu cei de lângă noi”, spune Elena Gheorghe.