Confidenţialitate

Eficiența și simplificarea procedurilor prin digitalizarea business-ului – AUDIO

Zilele acestea, nu e deloc ușor să fii antreprenor. În timpul crizei, ai apelat la digitalizare pentru a-ți putea continuă activitatea. Lunile au trecut și ai ajuns la concluzia că digitalizarea afacerii e soluția care îți asigură succesul în viitor. Ți-ai dori costuri mai mici, mai multă eficientă, mai mult timp pentru a-ți extinde afacerea în online și pentru a o gestiona mai bine.

Schimbarea nu e ușoară, dar e necesară. Printre «pilonii» care îți pot asigura saltul de la tradițional la digital se numără: semnătură electronică calificată, soluția de e-commerce pentru acceptarea la plată online a cardurilor și POS (dispozitive Point of Sale) ce pot fi conectate cu casă de marcat și cu un sistem de gestiune.

Fiecare dintre ele te ajută să-ți simplifici business-ul și să rămâi competitiv într-o perioadă în care «schimbarea» și «adaptarea» sunt cuvinte cheie. Conform unui sondaj realizat de iSense Solutions pentru UniCredit Bank în 2019, se pare că angajații companiilor din România petrec în medie cinci ore pe lună pentru semnarea documentelor bancare, iar numărul de ore crește la 20, în cazul firmelor cu peste 250 de angajați. Se impune clar o creștere a eficienței.

Este evident că o doză de schimbare prin digitalizare îți poate ajuta compania să se dezvolte, atât în contextul actual de business, cât și în viitor.

Zilele acestea, nu e deloc ușor să fii antreprenor. Dar sunt și cele mai bune zile să faci o schimbare. Hai să vorbim despre primii pași către digitalizarea afacerii tale. Susținem digitalizarea companiilor. Află acum cum poți să îți schimbi business-ul în bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.