Confidenţialitate

Edward Sanda și Lidia Buble lansează ”Vintage” în Clubul de Weekend – VIDEO

Edward Sanda și Lidia Buble lansează ”Vintage” oficial la radio în cel mai mare club din România, deschis vineri seara pe frecvențele Europa FM.

Videoclipul noului single ”Vintage” a avut premiera în urmă cu puțin timp pe YouTube, prima difuzare on-air urmând să fie în această seară după ora 19 în Clubul de Weekend cu Toader Păun, locul unde se lansează toate piesele care au toate șansele să se transforme rapid în hit.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Desprins parcă dintr-un film romantic, videoclipul piesei a fost filmat în regia lui Ionuț Trandafir într-un cadru de poveste la Palatul Mogoșoaia. Deși cuvântul „vintage” reprezenta stilul și caracteristicile unei ere trecute, are un farmec aparte, și spune o poveste.

Piesa este o suită de metafore prin care doi oameni își exprimă iubirea, o frumoasă promisiune a unor îndrăgostiți, că se vor iubi și peste ani și ani, la bătrânețe, atunci când dragostea lor va fi… Vintage. Piesa este compusă în studiourile Famous Production, de către Sandor Biro, producător muzical cunoscut pentru piese de succes precum „Dansează amândoi”(Nicole Cherry), „Ce are ea” (Delia), Tu (Lidia Buble) și multe altele.