Confidenţialitate

Ediție specială România în Direct – Moise Guran și George Zafiu vă întreabă: Ce făceați acum 15 ani? – VIDEO

Moise Guran vă invită pe 26 mai la o ediție specială România în Direct, cu ocazia împlinirii a 15 ani de la prima emisie Europa FM.

În 2000 Moise Guran își cumpăra ”o casă cu 5.000 de dolari, de fapt un apartament la curte. A trebuit să-l renovez, urma să se nască fiul meu într-o lună de zile”, a povestit el, adăugând: ”Știam și că se deschide Europa FM. Din 2000 devenisem și producător la TVR, de atunci am devenit workaholic.”

Astăzi, la România în Direct, Moise Guran, însoțit în studio în această ediție specială de George Zafiu, vă întreabă: Ce făceați acum 15 ani? Poate are sau nu legătură cu Europa FM, dar haideți să vedem cu ce se ocupa fiecare în anul 2000.

https://soundcloud.com/europafmromania/romania-in-direct-cu-moise-guran-si-george-zafiu-ce-faceati-acum-15-ani-26-05-2015?in=europafmromania/sets/rom-nia-n-direct

Puteţi asculta LIVE România în Direct şi online, la adresa www.europafm.ro/live. Moise Guran vă invită să vă exprimaţi opinia şi să o faceţi auzită în întreaga ţară sunând la numărul de telefon 0372.069.599.