Ediţie Specială România în Direct cu Moise Guran şi Vlad Petreanu: Declaraţiile Laurei Codruţa Kovesi, după ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare – VIDEO

Declarațiile șefei DNA sunt așteptate în contextul în care, în această dimineaţă, Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de șef al Direcției Naționale Anticorupție.

Anunțul a fost făcut într-o declarație de presă susținută de purtătorul de cuvânt al Președintelui României, Mădălina Dobrovolschi.

După demiterea Laurei Codruța Kovesi, ministrul Justiției trebuie să demareze procedurile pentru numirea unui nou procuror șef al DNA.

Tudorel Toader ar trebui să facă un anunț, iar procurorii care au o vechime minimă de 18 ani în magistratură își pot depune candidaturile.

Dezbaterea România în Direct începe la Europa FM la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.

Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.