Ecranizări după cărți celebre care vor apărea în 2020

The Outsider de Stephen King

Terry Maitland este acuzat de uciderea unui copil de 11 ani, dar martorii confirmă faptul că acuzația este greșită și acesta este, de fapt, nevinovat.

Adaptarea va fi făcută de HBO, iar primul episod va apărea pe 12 ianuarie. Printre actorii care vor juca în această miniserie se numără Jason Bateman, Ben Mendelsohn și Cynthia Erivo.

The Voyages of Doctor Dolittle de Hugh Lofting

Un veterinar cu darul comunicării cu animalele pornește într-o călătorie pentru a o vindeca pe regină.

Robert Downey Jr. îl va interpreta pe Dr. Dolittle și va fi acompaniat de vocea unor actori precum Rami Malek, John Cena, Octavia Spencer sau Tom Holland. Filmul va avea premiera în ianuarie.

The Last Thing He Wanted de Joan Didion

O jurnalistă din DC este trasă într-o lume a corupției și a conspirațiilor, iar totul se învârte în jurul tatălui său bolnav de cancer.

Filmul va avea premieră la festivalul Sundance pe 27 ianuarie, urmând să fie anunțată și data premierei de pe Netflix. În film apar Anne Hathaway, Ben Afflec și Willem Dafoe.

The Call of the Wild de Jack London

În Yukon, Canada, un câine de sanie pe nume Buck trebuie să învețe să supraviețuiască în condițiile grele din Alaska. Filmul va avea premiera pe 21 februarie, iar printre actorii care vor apărea în peliculă se află nume precum Harrison Ford, Dan Stevens sau Karen Gillan.

The Plot Against America de Philip Roth

Într-o realitate alternativă, familia Roth se chinuie după ce Charles Lindbergh câștigă alegerile prezidențiale, învingându-l pe Franklin D. Roosevelt. Adaptarea va fi făcută de HBO sub forma unui serial, iar primul episod va apărea pe 16 martie.

The Good Shepherd de C.S. Forester

Comandantul George Krause din marina americană trebuie să trimită 37 de nave din America spre Anglia în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Filmulul, numit Greyhound, va apărea pe marile ecrane în mai, iar rolul principal va fi interpretat de Tom Hanks.

Death on the Nile de Agatha Christie

O croazieră pe Nil devine un haos în momentul în care un pasager tânăr este găsit împușcat, dar detectivul Hercule Poirot se ocupă de caz. Filmul o să apară în cinema în luna octombrie, iar, ca distribuție întâlnim nume precum Kenneth Branagh, Gal Gadot sau Rose Leslie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS