Ștefan Lungociu

Data şi locul naşterii

19 septembrie 1991, Brașov.

Când şi cum ai intrat în echipa Europa FM?

La Europa Fm am ajuns în urma provocării lansate de George Zafiu, în primavara lui 2015, pe blogul său. Mi-am încercat norocul. Am scris un text, l-am trimis și spre surprinderea mea am fost ales să fiu intern la Europa FM. După o lună petrecută pe holurile radioului a apărut și propunerea de a face parte din familia Europa FM.

Cum te-ai îndrăgostit de radio?

Mi-a placut mereu ideea de a fi într-un loc, dar în multe altele în același timp. Radioul l-am descoperit în liceu. Am început ca voluntar la un radio online. După un an de voluntariat, am fost „promovat” și am început emisia în undele radioului brașovean.

Ce te menţine îndrăgostit de radio?

Oamenii, muzica, energia, emoția.

Care este lucrul preferat la emisiunea pe care o prezinţi?

Cel mai mult îmi place că am ocazia să împărtășesc pasiunea pentur muzică cu toți cei ce sunt pe aceeași frecvență cu noi.

Ce te face fericit?

Mă face fericit să nu dorm și să împărtășesc povești, fie că le ascult, fie că le spun. Muntele și zăpada. Picnicurile pe marginea apei și răsăriturile de la malul mării. Zâmbetele și îmbrățișările. Microfonul și motocicleta.

Ce te sperie?

Singurătatea.

Un lucru important pe care l-ai învăţat

Binele făcut atrage bine.

O persoană (publică sau nu) pe care o admiri şi de ce

Mama mea, pentru tot ce a făcut pentru mine și în special pentru că m-a învățat și mi-a arătat că visele devin realitate.

Când nu fac radio…

…citesc, mă plimb, fac sport, visez.

Dacă aş avea mai mult timp …

…aş călători.

Dacă m-aş defini printr-o melodie …

Pharrell Williams – Happy.