Confidenţialitate

Echipa de fotbal a SOS Satele Copiilor va juca cu sportivii din Liga 1 și Echipa Națională a României

Lucian Sânmărtean, Marius Niculae, Dani Coman, Nana Falemi, Ionel Dănciulescu, Giani Kiriță, Daniel Niculae, Dănuț Lupu, Midrag Belodedici și alți fotbaliști cu suflet mare susțin visul copiilor de a face performanță în sport.

Primul meci al Naționalei SOS va fi arbitrat de Radu Petrescu, iar din tribune micii fotbaliști vor fi încurajați de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Meciul Naționala SOS – Dan Chilom`s Friends Star este o inițiativă a SOS Satele Copiilor și a Școlii de Fotbal Dan Chilom pentru susținerea copiilor pe care organizația îi are în grijă. Acest prim meci este un pas important pentru copii și a pornit de la nevoia de a-i implica în activități menite să le crească încrederea în ei, să aibă experiențe speciale, o disciplină, fair-play, dar și să fie o echipă în teren, apoi în viață. Pe de alta parte, organizatorii își doresc să atragă atenția asupra problematicii sociale a copiilor vulnerabili și să aibă alături cât mai mulți oameni de bine.

Naționala SOS este formată din 19 copii cu un suflet imens, selectați din toate cele trei Sate SOS din țară – București, Cisnădie – Sibiu și Hemeiuș – Bacău.
Meciul Naționala SOS – Dan Chilom`s Friends Star va avea loc miercuri, 5 septembrie, ora 18:30, în incinta Școlii de Fotbal Dan Chilom, aflată în Parcul Florilor, sector 2, București.