Confidenţialitate

Echipa Arsenal Londra, în izolare după ce antrenorul Mikel Arteta și jucătorul Callum Hudson-Odoi au fost testați pozitiv

Întreg clubul de fotbal Arsenal Londra a fost plasat în izolare după ce antrenorul Mikel Arteta și jucătorul Callum Hudson-Odoi au fost testați pozitiv.

“Am făcut testul după ce m-am simţit rău. Voi reveni la muncă imediat ce mi se va permite”, a declarat tehnicianul, în vârstă de 37 de ani, relatează Sky News.

Arsenal Londra ar fi urmat să joace, sâmbătă, cu Brighton în Premier League.

Clubul Sampdoria Genova a anunţat că fotbalistul Manolo Gabbiadini este infectat cu noul coronavirus. Jucătorul le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de încurajare și le-a cerut să stea în locuințe.

În NBA, după Rudy Gobert de la Utah Jazz, infectat este şi Donovan Mitchell, de la aceeaşi echipă.

 Ciclistul columbian Fernando Gaviria a anunţat că a fost testat pozitiv, în timpul Turului Emiratelor Arabe Unite. Competiţia s-a oprit după cinci etape. În prezent, Fernando Gaviria este spitalizat în Abu Dhabi.

Un membru al McLaren a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar echipa britanică şi-a anunţat imediat retragerea de la cursa de debut a noului sezon de Formula 1. Marele Premiu al Australiei ar putea fi amânat, din cauza pericolului la care ar putea fi expuși spectatorii