”E atât de rău, că-i bine!” – comedie în premieră, cu Anca Sigartău / Regia: Octavian Strunilă

Trupa de Teatru ‘SAD COMEDY’ – din care fac parte Anca Sigartău, Octavian Strunilă, Sorana Darclee Mohamad, Alin Panc și Alexandru Conovaru – prezintă comedia ‘E atât de rău, că-i bine!’. Premiera are loc la Cinema Patria, joi, 4 decembrie 2014.

‘E atât de rău, că-i bine’ surpinde câteva situații din viața noastră de zi cu zi, încurcături, momente jenante, din care, poate, nu știm cum să ieșim.

Publicul va descoperi scene în care cu siguranță se va regăsi, crede actorul și regizorul acestui spectacol, Octavian Strunilă – AUDIO 1.

‘Personajele sunt inspirate din viața noastră, pe care le întâlnim zilnic. Piesa ne arată ce se întâmplă cu noi când ne pierdem cu firea, cum ar fi…la prima întâlnire. Surprinde momente din care am dori să ieșim și nu reușim pentru că personajul cu care avem de a face e straniu, e insistent, agresiv’. Octavian Strunilă

‘Spre exemplu, la prima întâlnire… Mergem, constatăm că omul cu care ne întâlnim nu are nimic de a face cu cel pe care ni-l imaginam noi sau pe care l-am cunoscut. Cred că oricine a trecut printr-o întâlnire de genul acesta. Ospătarul nici nu a adus comanda și noi deja abia așteptăm să fim acasă…’. Octavian Strunilă

Trupa de Teatru ‘SAD COMEDY’ s-a format…din întâmplare, spune actorul Octavian Strunilă – AUDIO 2.

Pasiunea pentru scenă și pentru comedie i-a unit pe Anca Sigartău,Sorana Darclee Mohamad, Alin Panc și Alexandru Conovaru.