După Elena Ionescu (Mandinga), Paula Seling ar putea fi Next Top Model la Eurovision

Paula Seling, reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2014, se numără printre favoritele la titlul ‘Next Top Model’ de la ediţia din acest an a competiţiei.

Potrivit Mediafax, acum Paula Seling se află pe locul al doilea, cu 17,28% (peste 19.500 de voturi), în acest top al celor mai frumoase cântăreţe de la ediţia din acest an a Eurovision, fiind depăşită doar de reprezentanta Irlandei, Kasey Smith (17,37% – peste 19.600 de voturi). Dacă va câştiga acest vot, Paula Seling va primi titlul de ‘Next Top Model’ la Eurovision pentru a doua oară, după ce l-a câştigat şi la ediţia din 2010.

În sondajele realizate la precedentele ediţii ale Eurovision, reprezentantele României au fost desemnate ‘Next Top Model’ al competiţiei. Astfel, Elena Ionescu (Mandinga) a primit acest titlu la Eurovision 2012, Paula Seling – în 2010 şi Elena Gheorghe – în 2009.

Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), vor concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2014, joi, cu piesa ‘Miracle’.