Dulce Pontes, în februarie la Bucureşti

Românii vor avea parte de o prezenţă ‘cameleonică’ pe 9 februarie, la Bucureşti.

Aclamată de criticii muzicali din întreaga lume şi considerată cea care duce mai departe moştenirea muzicală şi sentimetală a părinţilor muzicii fado, Amalia Rodrigues şi Jose Afonso, Dulce Pontes depăşeşte prin versitalitate vocală şi expresivitate graniţele muzicii tardiţionale portugheze la a cărei renaştere a constribuit fundamental, la începutul anilor ’90.

Cameleonica solistă se află într-o permanentă căutare unor noi forme de expresie. În muzica ei fado-ul se împleteşte cu stiluri contemporane şi are inflexiuni de inspiraţie arabă, africană, sud-americane şi chiar balcanice, ceea ce face ca refrenele ei să fie considerate adevărate capodopere de ‘world music’.

După ce a concertat pe cele mai mari scene ale lumii, cucerind publicul la Royal Albert Hall din Londra, Arena din Verona, Auditoriumul din Roma, Palatul Mazda din Milano, Palatul Congresului din Paris şi la International Forum Hall din Tokio, Dulce Pontes revine la Sala Palatului din Bucureşti pe 9 februarie.

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, si www.myticket.ro