Duelul prețurilor

Află cel mai bun preţ al proprietăţii tale şi în cât timp poţi să o vinzi!Vrei să cumperi? Asigură-te că plăteşti cel mai bun preţ!

În Deșteptarea, Vlad Petreanu și George Zafiu te provoacă zilnic la Duelul Prețurilor! În fiecare zi, de luni până vineri, alegem o proprietate de pe imobiliare.ro, anunțăm în direct detaliile despre proprietatea aleasă, iar tu ai la dispoziție 10 minute pentru a o căuta pe imobiliare.ro sau a cerceta detaliile despre ea astfel încât să fii aproape de prețul corect!

Când dăm semnalul de concurs, sună-ne la 0372.069.599 (număr cu tarif normal). Ascultătorul care se aproprie cel mai mult de prețul corect, câștigă 100 EURO pe loc!

Prețul corect, simplu de aflat

Noua aplicație, prețExpert, permite gratuit verificarea prețului unei proprietăți, astfel oricine poate afla simplu și rapid prețul locuinței pe care intenționează să o vândă sau să o cumpere. În urma fiecărei evaluări este generat un raport personalizat în funcţie de caracteristicile proprietăţii analizate (nr. camere, etaj, suprafaţă utilă etc.) dar şi cartierul în care se află aceasta.

Ce conține raportul?

Alături de prețul estimat de vânzare, perioada estimată de vânzare, aceasta mai oferă și informații legate de marja de negociere dar și o estimare în ceea ce privește valoarea de închiriere, în baza unei metodologii statistice.

Află rapid cât valorează proprietatea ta! Încearcă și tu aplica prețExpert!

Regulamentul concursului

Concurs prezentat de