Drum cu Prioritate pentru tinerii sportivi: lotul național de fotbal-tenis, care a câștigat toate medaliile de la Campionatul Mondial din Cipru

Sportivii pe care îi remarcăm azi sunt membri lotului național de fotbal-tenis, care au câștigat toate medaliile puse în joc la Campionatul Mondial din Cipru.

Din totalul de 13 trofee din cel mai prețios metal, cu care romanii s-au întors de la Nicossia, 5 sunt obținute de sportivii sub 21 de ani. David Lica este campion mondial la simpu juniori, dupa ce a învins în finala un adversar din Ungaria.

La dublu juniori, au luat aurul: Daniel Popovici, Răzvan Molea, David Lica și Darius Pufu. Dublul-mixt al României a fost format din: Mariana Lica, Paula Paraschiv, Norbert Varo și Marius Stoenica.

La triplu juniori au triumfat: Daniel Popovici, Răzvan Molea, David Lica și Darius Pufu, iar la Triplu mixt sub 21 de ani campionii mondiali sunt Mariana Lica, Paula Paraschiv, Norbert Varo, Marius Stoenică, alături de Răzvan Vornicu.

În plus, Anamaria Gherghel a fost din nou aleasă cea mai bună jucătoare din lume, la fel ca Marius Stoenică la baieți, în timp ce selecționerul României – Sabino Frederico Da Luz Tavares a primit titlul de cel mai bun antrenor de fotbal-tenis la nivel mondial.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS