Drum cu Prioritate pentru tinerii sportivi: două mici luptătoare din Târgoviște – Maria Cioclea si Diana Vlasceanu

Sportivele remarcate azi sunt doua mici luptatoare din Targoviste castigatoare ale medaliilor de aur si de argint la Cupa Romaniei pentru juniori – Maria Cioclea si Diana Vlasceanu.

La competitia organizata la Bucuresti Maria a cucerit aurul, confirmand astfel rezultatele excelente pe care le-a avut anul acesta la Campionatul Mondial si cel European, la categoria 48 de kilograme.

Povestea Mariei Cioclea, micuţa luptătoare de la Clubul Sportiv Şcolar Târgovişte, este cu adevărat impresionantă. Abandonată de părinţi la puţin timp după ce s-a născut, sportiva, a cărei performanţă a depăşit graniţele ţării, a fost crescută de mătuşa sa, care a adoptat-o. Mare parte din merit pentru devenirea ei ca sportivă i se datorează antrenorului Cornel Cornea, care a transformat-o într-o mare campioană la lupte.

Cealalta luptatoare damboviteanca de la Clubul Sportiv Scolar Targoviste, Diana Vlasceanu, a castigat medalia de argint la categoria 72 de kilograme.

Maria si Diana sunt antrenate de Cornel Cornea – care le va pregati si pentru Cupa Romaniei de lupte pentru cadeti, organizata la Targoviste in weekend-ul 24-25 noiembrie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare