Confidenţialitate

Drum cu Prioritate pentru sportivii tineri: fotbalistul Vlad Dragomir

Tânărul sportiv al zilei este fotbalistul Vlad Dragomir, legitimat la unul dintre cele mai puternice cluburi ale fotbalului englez – Arsenal.

El are 17 ani și a fost adus vara trecută de londonezi de la Poli Timișoara, după ce a mai fost ofertat și de Inter Milano. Cotidianul “The Guardian” îl laudă miercuri, spunând despre tânărul român că poate evolua oriunde la mijlocul terenului, însă cel mai bine se simte în postura de playmaker, la fel ca Mesut Ozil sau Tony Kroos.

Fanii lui Arsenal îl văd deja ca pe o nouă vedetă pe stadionul “Emirates”, iar un clip cu el postat de clubul britanic pe “Instagram” a adunat deja 400.000 de vizualizări.

Vlad Dragomir a semnat primul contract de fotbalist profesionist în luna aprilie anul acesta. Amintim, Arsenal este echipa preferată a Majestății Sale Regina Elisabeta a 2-a. Deasemenea, este prima formația care a avut un meci transmis la radio: în 1927.

Peste 10 ani, în 1937, a devenit prima echipă în direct la televiziune, iar în 2010 meciul dintre Arsenal și Manchester United a fost prima transmisie 3D din lumea sportului.

În fine, în tribuna oficială a “tunarilor” pot fi văzute deseori mari vedete din muzică și cinematografie, ca Mick Jagger, Roger Waters, Kevin Costner, Keanu Reeves, Matt Damon sau Demi Moore.