Dragostea după 57 de ani de căsătorie – GALERIE FOTO

Clemma şi Sterling Elmore sunt împreună de 57 de ani, iar numărătoarea continuă. Pentru a-şi sărbători dragostea, nepoata cuplului, Amber, a plănuit o şedinţă foto inspirată din filmul preferat al Clemmei, „The Notebook”.

cuplu-57-ani-de-casatorie-9

Fotografiaţi de Stacy Welch-Christ de la Mary Evelyn Photography, pozele îi surprind pe Clemma şi Sterling împărtăşind momente intime inspirate din scenele din film.

cuplu-57-ani-de-casatorie-7

Au purtat haine retro din anii 1940-1950 şi şi-au scris  scrisori de dragoste pentru un jurnal adevărat.

cuplu-57-ani-de-casatorie-5

“Când l-am cunoscut pe Sterling am ştiut că ne vom iubi imediat! Sterling este cea mai iubitoare persoană pe care am cunoscut-o vreodată.

cuplu-57-ani-de-casatorie-4

Ne spunem unul celuilalt că ne iubim de cel puţin zece ori pe zi şi asta e ceea ce am vrut. A spus că atunci când m-a văzut a ştiut că sunt aleasa”, a spus Clemma.

cuplu-57-ani-de-casatorie-1

“Jurnalul” /“The Notebook” este un film american de dragoste din 2004 regizat de Nick Cassavetes, cu Ryan Gosling și Rachel McAdams şi este bazat pe romanul omonim scris de Nicholas Sparks.

Filmul spune o poveste de dragoste cu toate luptele pe care cei doi protagoniști le duc pentru a-și îndeplini visul de a fi împreună.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS