Confidenţialitate

Dragoș Săvulescu își continuă viața luxuoasă în insula Mykonos

Fugarul Dragoș Săvulescu, condamnat la închisoare cu executare și arestat luni în Grecia, își continuă viața luxuoasă în insula Mykonos.

El a fost pus în libertate și plasat sub control judicar în Grecia, până va fi judecată cererea de predare, adică punerea în executare a mandatului european.

Continuă ”la dolce vita” așa scrie presa elenă care a dezvăluit că Dragoș Săvulescu a închiriat o vilă cu o chirie de 87.500 de euro până la sfârșitul lunii septembrie.

Proprietatea are 8 băi şi 8 dormitoare şi poate găzdui până la 15 adulţi. Camerele sunt dotate cu jacuzzi, iar fostul acţionar de la Dinamo şi iubita sa de origine albaneză au inclusiv două piscine. La cerere, pot beneficia şi de un bucătar, de gărzi de corp sau de servicii spa.

Dragoş Săvulescu ar fi apelat la un avocat grec care va încerca să convingă judecătorii că nu se mai află sub jurisdicţie românească şi că nu ar trebui extrădat în România.

Dragoș Săvulescu, condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia a fost arestat luni în Grecia după o postare pe instagram a iubitei sale. Pe numele său se afla un mandat european de arestare.