Draga Olteanu-Matei și Medeea Marinescu – sâmbată și duminică, la EuropaFM, după ora 8:00

Gazda emisiunii ‘O dimineață de milioane’, Ana Maria Tatu, vă așteaptă, sâmbătă și duminică, între 08.00 și 11.00, la EuropaFM, cu două invitate …’de milioane’!

Sâmbătă, invitata noastră este doamna comediei românești, Draga Olteanu-Matei, care a dat Bucureștiul pe Piatra Neamț de ani buni…și spune că bine a făcut!

Revine, însă, în capitală să revadă locurile dragi dar și în turnee.

Un inginer agronom, un maistru electrician, doi profesori, doi ziariști… iată meseriile unor oameni fantastici, care, pe lângă munca de zi cu zi, se dedică TEATRULUI. Mai exact, trupei înființate de Draga Olteanu-Matei.

Aflați, sâmbătă, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, ce spectacole a pregătit trupa ‘Teatrul Vostru’.

Vorbim și despre succesul pe care îl au actorii neprofesioniști dar și despre greutățile pe care le întâmpină.

Tot sâmbătă aflăm de ce Draga Olteanu ține ochii închiși și mâinile pe urechi… când vine în București.

Duminică, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, invitata noastră va fi Medeea Marinescu, actrița Teatrului Național, care este gata să înceapă noua stagiune cu o serie de spectacole-reper.

Trecem de la exploziile de râs pe care le provoacă spectacolul ‘Dineu cu proști’, la emoțiile pe care le trăiește în ‘Egoistul’ – alături de Radu Beligan.

Vom afla detalii despre alte două spectacole dragi actriței – piesa «Fă-mi loc!» – un proiect independent care a impresionat publicul din mai multe orașe – și ‘Hoţii de frumuseţe’ – cu Florin Zamfirescu.

Continuăm discuția cu actrița Medeea Marinescu și vorbim despre un alt succes de care se bucură, ‘Străini în noapte’, în care este partenera lui Florin Piersic.